Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Magyar autópályán csak éjszaka lehet tempomatozni sajnos.
Bennem minden alkalommal törést okoz, ha oktalanul fékeznem kell, aztán meg gyorsítanom, de nem lenne azzal sem baj, ha nézné a delikvens, hogy jönnek-e és alkalmazkodna legalább valamelyest. De amikor jövök 130-cal, és a román látja, de mégis kivág elém százzal, akkor kurva zabos vagyok. És ez minden úton tízszer előfordul...Amúgy alapból használhatatlan az egész autópálya rendszerünk, a különböző sebességek miatt. hogy a szélsőben a kamionok 90-nel, a belsőben meg az őrültek.
Aztán megy a cikázás, és ezért van mindig a torlódás / baleset, elképesztő, hogy mi megy egy átlagos péntek / vasárnap este az M7-esen, M3-ason...Hollandiában volt olyan, hogy 100-as tábla volt végig, és midnenki 100-zal ment, és végül szerintem úgy gyorsabban odaér midnenki, mint ezzel a cikázással...
MEg amúgy az is tarthatatlan, hogy mennyi kamion van már. Azért 20 éve tizedenyi volt....
Mindegy, én annyit kérek csak a közlekedőktől, így malacunktól is, hogy ha valaki bemegy a belső sávba, legalább próbálkozzon elérni az autópálya-tempót, ha van rá lehetősége. Aztán pedig tartson jobbra. UFF.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A buntetofeket en se ertem. Egyreszt, ha annyira siet, hogy par masodpercet sem tud varni, akkor minek fekezget meg pluszban, masreszt meg milyen jo lesz neki, ha valaki belemegy hatulrol? Akkor aztan siethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest