Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Magyar autópályán csak éjszaka lehet tempomatozni sajnos.
Bennem minden alkalommal törést okoz, ha oktalanul fékeznem kell, aztán meg gyorsítanom, de nem lenne azzal sem baj, ha nézné a delikvens, hogy jönnek-e és alkalmazkodna legalább valamelyest. De amikor jövök 130-cal, és a román látja, de mégis kivág elém százzal, akkor kurva zabos vagyok. És ez minden úton tízszer előfordul...Amúgy alapból használhatatlan az egész autópálya rendszerünk, a különböző sebességek miatt. hogy a szélsőben a kamionok 90-nel, a belsőben meg az őrültek.
Aztán megy a cikázás, és ezért van mindig a torlódás / baleset, elképesztő, hogy mi megy egy átlagos péntek / vasárnap este az M7-esen, M3-ason...Hollandiában volt olyan, hogy 100-as tábla volt végig, és midnenki 100-zal ment, és végül szerintem úgy gyorsabban odaér midnenki, mint ezzel a cikázással...
MEg amúgy az is tarthatatlan, hogy mennyi kamion van már. Azért 20 éve tizedenyi volt....
Mindegy, én annyit kérek csak a közlekedőktől, így malacunktól is, hogy ha valaki bemegy a belső sávba, legalább próbálkozzon elérni az autópálya-tempót, ha van rá lehetősége. Aztán pedig tartson jobbra. UFF.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A buntetofeket en se ertem. Egyreszt, ha annyira siet, hogy par masodpercet sem tud varni, akkor minek fekezget meg pluszban, masreszt meg milyen jo lesz neki, ha valaki belemegy hatulrol? Akkor aztan siethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest