Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Netfone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
összeraktam apukámnak egy konfigot karácsonyra. Az egészet beraktam egy Cooler Master Silencio 650-es házba. Ami egy tök jó ház, de ott, mikor már megvettem, szembesültem vele, hogy tényleg bazi nagy, de karácsony előtt ezt tudtam szerezni csak.
Mindegy, apukám kérte, hogy rakjuk már át a konfigot egy kisebb házba, mert túl nagy, kilóg az asztal alól, ami kurvára zavarja.Szóval most házakat nézek neki, ami kisebb és belefér egy ATX-es konfig.
de elég lehetetlen küldetés.
egy csomó ATX-es ház eleve rohadt nagy (50+ centi mély, azaz ugyanúgy kilógna az asztal alól), ahogy nézem, a videókártyák miatt.De ami igazán szíven ütött, hogy gyakorlatilag az összes ablakos, plexis, szellős / harisnyás ("mesh") és vagy csili-vili világító, RGB-s csoda.
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban vanSZóval apukámnak kb egy olyan kéne, ami kicsi, belefér az ATX meg egy vinyó meg egy ODD, és nem villog. Ja, és nem 70 ezer.
De itt tartunk 2023-ban, hogy az a fontos, hogy tele legyen villogó RGB-s ventilátorokkal? és hogy be lehessen nézni az oldalán?
nagyon vicces.
De amúgy az mire jó, hogy egy ventilátor színesen, erős fénnyel világít?
Tényleg boomer vagyok már, ez van.
amúgy találtam olyat, ami tetszik, csak nem lehet kapni csak 1-2 múlva vehető át még bolti átvétel esetén is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Wars rajongók
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Kreatív/ potenciális Gamer PC - VGA NÉLKÜL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ja, és ODD meg csak az olcsó gagyikban van