- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Szintén zenész, hétfőn hazajöttem melóból, hogy nyugodtan tudjak fosni-hányni, doki kiírt egész hétre, erre ma már egészen jól vagyok. Egyszer nekem is lehet szerencsém. Én ma az elmúlt 3 évben felgyűlt fotókat kezdtem el rendszerezni, meg törölni a mobilról, mert lassan kezdett megtelni. Ma felszabadítottam rajta 10GB helyet, de még csak 2020 közepénél tartok.
Ja, és megcsináltam a monitor FW frissítését, mindjárt ki is tudtam kapcsolni a hátuljána világítást. Yesss! Azért onnét látja az ember, hogy öregszik, amikor ilyesmivel rohadtul semmi kedve nincs foglalkozni. Ezt a projektet konkrétan november óta toltam magam előtt, pedig csak össze kellett volna kötni a PC-vel USB-n. Régen (hú, az nagyon régen volt) még képes voltam napokat szívni azzal, hogy linuxot tegyek a routeremre, hogy tudjon pendrive-ot fogadni. Nem azért, mert rá akartam volna dugni egy pendriveot, hanem mert miért ne?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest