Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

Van ugyan egy teljesen döglött topikja a témának, de inkább itt kérdezném: desktop usb hubra van valami titkos tuti tippje valakinek? Amazon kb aliexpress szinten van, 100-ból 99 usb hub valami sosem hallott fantázianevű tucatszar, kínai feliratos dzsunkaszökevény. Ilyen Anker, Ugreen, meg CSL van, amiről egyáltalán már hallottam, de ezekről sem jókat. Nem gondoltam volna, hogy a Hama, meg a Belkin valaha márkásnak fog számítani. Nem mintha ezekben megbíznék, a kábeleikkel vannak szar tapasztalataim. Ami meg márkás cucc (corsair, dell, hp, stb), az nem usb hub, hanem komplett dokkoló, hdmi-vel, usb-c videóval, thunderbolttal, meg mittoménmivel, persze (több)száz euróért, ami nekem túlzás.

A követelmény annyi, hogy ha nem muszáj, nem égetném le a rádugott eszközöket, no meg jó lenne, ha tudna valami emberi tempót egy mobil ssd-ről másolva is. A gépház tetején csak egy usb3 + egy usb c slot van, néha nem ártana 2-4 belőle egyszerre. Különösen, hogy a vezeteknélküli billentyűzet (amivel a tv-re kicsapva használom a gépet) vevője nem akar működni a gép hátuljában. Ha kiteszem az asztalra egy hubbal, ott tökéletesen megy. Emellett a füleshez való BT vevő is hajlamos finnyáskodni. No meg a pendrive / kártyaolvasó / mobil hdd/ssd miatt is utálok a gep mögé bemászni, az egy slot meg néha foglalt.

p

Új hozzászólás Aktív témák