Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
én szombaton még fürödtem a tengerben, hiszen 27 fok volt, a víz pedig 25. Aztán este jött a 100 km per órás szél, és a kicsit csili idő (15-18 fok, nem esett jól, azt hittem összedől a ház, a parttól 20 méterre parkoló autó tiszta sós tengervizes lett, akkorák voltak a hullámok)
Reggelre kisütött a Nap, és délre újra 23 fok lett, de már azért árnyékban már fázós volt rövidgatya-rövidujjú kombóban. Napon meg izzadtam, tökéletes megfázós idő.
Aztán hazafelé a szárazföldön voltak még ilyen 24-25 fokok.
Este 9-kor Sibenikben még 21 fok volt, majd elindultunk haza, és 10 perc múlva a kocsi már 16 fokot írt, még 10 perc múlva már 12-t. A hegyekben volt olyan, ahol 5,5 fok volt, Magyarországon kb. 10-12 fok volt végig.Majd megérkeztünk a lakásba, ahol a déli szobában 22 fok volt, de az északi szobákban csak kb. 19-20, szóval Vlagyimir elvtárs tiszteletére be is fűtöttem. Ilyen még sose volt szerintem szeptember 19-én.

És persze lehet mondani, hogy a 20 fok nem hideg, csak hát az egész a fal hőmérsékletétől függ, ha az hideg, a hőéret is rossz.
Az alattunk lakóknál pl. nyitva volt az ablak, pedig 10 fok volt mikor hazaértünk (a k*csögök kihűtik a lakásom alulról
)na midnegy, szóval átmentem némi évszakváltáson az elmúlt 40 órában

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)