Új hozzászólás Aktív témák
-
azt mondta a főnök, hogy mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van.
namost, én mindig annyit szoktam, amennyire szükségem van. telenyomom, aztán van hogy egy hónapig is elvagyok.De lehet, hogy úg ygondolta, hogy egyszerre csak annyit nyomjak bele, amivel elérek Budára?
komoly kérdések ezek, de tényleg. DE amúgy mostanában már tényleg fél tanknál rátankolok, mert ki tudja mi lesz.Voltunk vasárnap egy kertipartiban, 3 másik családdal, ahol a háziasszony szabadkozott, hogy nem tudott elég húst venni, mert nem adtak annyi csirkemellet a boltban...
Itt tartunk 2022-ben, hogy naponta egyszer tankolhatsz, max 50 litert (de jó, hogy már nincs meg a mondeo), és nem tudsz annyi húst venni, hogy 8 embert vendégül láss...
Azért ez már előre, nem hátra.
ui. közben az élelmiszer inflációnk 27%, amit a KSH mutatott ki, de szerintem, érzésre valójában van az 40-50% is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest