Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci
    addikt

én ma izzítottam be az enyémet, a legkisebb, amit lehet kapni, 2en full oké, első körben a legfőbb sírásom, hogy a bubiztatás az csak on-off és az on az eléggé komoly, egy 50 / 70%os fokozat elférne rajta.

ill. nem tudom mi lesz a gazdaságosabb / egészségesebb, folyamat nyomni bele a klórt, vagy X időnként lecserélni a vizet benne :F 600 littyónál más a skála, mint 8-10 köbméternél :DDD

hú, de jó neked. én még sehol sem vagyok vele.
    tegnap csak geotextilt tudtam venni, és megrendeltem alá a műfüvet. Ez tűnt a legolcsóbban kivitelezhető "alapnak", de még némi "földmunka" is vár rám, hogy egyenes legyen majd a felület.
    aztán még vegyszerem sincs. hatalmas a szórás árakban. miután elolvastam mindent 3 nyelven a témáról, én klór granulátumot, kombi mini tablettát és PH minusz cuccot fogok venni. Elviekben ez elég.
    Ja, meg még villanyt is kell szerelni, hogy legyen egy konnektor amibe bedughatom.

Valahol olvastam, hogy a bubiztatást ki- majd rögtön bekapcsolva 50%-os lesz. De ez nem minden modellnél van így. Viszont egy, a jacuzziban tartózkodó, megfelelő étrendű férfiember tud enyhébben bubiztatni... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák