Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ladybug
    őstag

egye kunyhó, kipótolnám :)
    de most már döntésre kell vinni a dolgot, mert ezzel kelünk, ezzel fekszünk napok óta.
    vegyünk? mit vegyünk? medence? jacuzzi? használnánk? gyerekeknek tetszene? őrület...
    már-már hajlanék a jacuzzira, de most bejött a medence, hogy talán mégis elfér.
    csak nekem valamiért az az elképzelésem, hogy a jacuzzit könnyebb lenne tisztán tartani, és a fűthetőség miatt többet lehetne használni.
    de a medence nagyobb.
    eleve nem tudom, miért akarunk almát és körtét hasonlítgatni és a kettő közül így választani. kell venni mindegyiket, plusz bérelni egy medencés fiút \ lányt, aztán nincs gond.
    adnék is egy számlaszámot :D

Ezekben a kézileg összerakott medencében úszni nem lehet. A víz is túl hideg. Meg a tisztítása is egy rémálom.

Én biztos jacuzzit választanám. Finom meleg a víz. Bele lehet ülni kényelmesen. Lehet olvasni és egyéb mást is.

A döntés amiatt nehéz leginkább, mert a gyerekek igényei mások, mint a felnőtteké. Egy gyerek inkább a medencét fogja szerintem választani, mert kötetlenebb tevékenységeket lehet benne csinálni.
    A jacuzzi inkább felnőtteknek való.

Egyébként meg tényleg nehéz párhuzamot vonni a kettő között, illetve hasonlóságot keresni, mert másra valók.

Új hozzászólás Aktív témák