Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Egy ikeas szekrenysorbol egy darabot ki kellett cserelnem, a posta annyiba kerult volna mint maga a szekreny.
Elmentem megvenni, a butorok 30%-an piros cetli, keszlethiany.
A konkret szekreny eddig kinaban keszult, most oroszorszagban. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Drágám, neked is ugyanannyi időd volt....
bútort venni, mint bárki másnak....
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
igen olvastam amikor ez hír volt, de azért 20% felettit azt picit erősnek érzem, persze csak arcon csap a valóság, és igazából a nagyja megvan annak amit terveztem, úgyhogy pofám lapos.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Bővebben: [link]
p
-
concret_hp
addikt
kéne még vennem 1-2 dolgot ikeában, de gyanús volt, hogy q*** drága a szekrény amit néztem... nos egy átlag 20-25% áremelkedés van, az okt 1-i rendeléssel megegyező szekrénysor 361K -> 445K , konyhai cuccok hasonló arány, csak annak még a régi tervezője is eltűnt, így nem tudom pár klikkel megnézni, hogy most mennyi lenne, ágykeret ráccsal: 111K -> 140K
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az angol kergemarhakorra, meg modntak meg valami mast amire nem szurnek es zert nem lehet. Iden is beballagok es ujra megkerdezem.
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Jó, hét ez Európában annyira nem opció. Ahhoz nem tudom, mit szólnának, ha a 80-as években Amerikában éltem volna.
Amúgy arra itt is van rubrika, hogy éltem-e, vagy jártam-e UK-ben a kergemarhakór idején (valamikor 90-es évek vége felé
). Nem tudom, mit szólnának az igen válaszhoz, mert amúgy nem, nyilván. p
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Minden evben meglatogatom a verados buszt. Minden evben elhajtanak, mert a 80-as evekben Europaban eltem.
-
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezmiez? véradós csomag?
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Megis lehet postazni
"A választópolgár a válaszborítékot az alábbi módokon juttathatja el a Nemzeti Választási Irodához:
a válaszboríték feladható postán (Magyarországon bérmentesítés nélkül); a szavazást megelőző napon (szombat) 24 óráig kell beérkeznie a Nemzeti Választási Irodához," -
bobsys
veterán
Meg mindig az van, hogy huzzam el a seggem a nagykovetsegre ha szavazni szeretnek?
-
válasz
parandroid
üzenetére
mit kell nézni?
nincs is rajta csirkefarhát
-
A gyanútlan éhes ember felmegy a netpincérre, hogy rendeljen valami kaját, és akkor ez fogadja... Kíváncsi vagyok, hányan rendelnek nyers csirkefarhátat, tehéntejjel és kristálycukorral...?
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
na hát az viszont már végtelenül egyszerű, ennél azért jobban ráérünk.
-
-
Winner_hun
félisten
-
scope2007
addikt
-
öröm olvasni, hogy egyesek milyen jól keresnek itt a topicban.... értékeljétek a helyzeteteket...! mikor szegény doktorminiszterelnökúr már évek óta egy filllért sem tud félretenni...!

-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Anno amikor bejelentettem a főnökömnek, hogy akkor 6 hónap múlva családostul költözünk Németországba, akkor azért finoman megpróbált rábeszélni, hogy ne tegyem, illetve belengette, hogy ha nem jönne össze a dolog, akkor lenne még helyem… Sőt, benne volt az is, hogy legyen csak pár hónap fizetés nélküli szabi, aztán majd meglátom. Pedig az 2012-ben volt. Azóta a munkavállalói pozíciók csak erősödtek. Az is igaz, hogy amikor hazamentünk, évekig minden alkalommal meglátogattam őket. Mostanra széthullott azért a gárda, de ugye el is telt 10 év.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mire van ez visszavezetve