Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Beszélj a magad nevében. Én huszonpár év után is fülig szerelmes vagyok, mint egy nyafka tinédzser. Ezt a milyen lenne mással dolgot meg nem is értem.
A szex? Tele a világ jó nőkkel, de egyrészt úgysem tudod mindet kipróbálni, másrészt meg érzelmi kötődés nélkül szerintem nekem nem is menne. Na jó, fiziológiailag talán menne, de az úgy csak maszturbáció kerülővel, nem?
Az együttélés? Biztosan megoldható lenne az is, de egyrészt full jól érzem magam, másrészt 40+ évesen eleve kisebb a választék. Visszatérve a sugar daddy kérdésre, attól meg én érezném szarul magam, hogy azért van velem valaki, mert jól tartom érte anyagilag.p
-
válasz
bitpork
üzenetére
Az emberek a tortenelem a gyerekneveles miatt kotottek ossze az eletuket 20+ evre, aztan utana jellemzoen meghaltak.
Az, hogy
- nincs mindig gyerek
- a gyereknek nem kell eltartani a szuloket
- a szulok a gyerekek utan meg +40 evig elnek.. total uj helyzet, nehez is vele mit kezdeni.
> Mi is jól el vagyunk Izával
Egyebkent ez valamelyik kocsid?

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest