Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Tipikus... mindenki azt hiszi, hogy csak más lehet beteg, ő nem...
Igazából ez intelligencia kérdése, de mivel a népesség jelentős hányada nem intelligens, nagyon súlyos gondjaink vannak, lesznek is.
Az emberek fele egyszerűen leszarja. Nem hordja maszkot, vagy rosszul, nem tartja a távolságot, meg semmit...
És még erre jönnek rá az összeesküvés-elméletek, hogy a billgéc rakja beléd a vírust, meg őt nem fogják csippelni, stb.Voltam szomaton Aldiban (sajnos muszáj volt), az előttem levő csávó azzal köszönt el a pénztárban, hogy "engem nem fognak beoltani! azzal teszik belénk a betegséget!" - és a két pénztáros helyeselt. Majd én kerültem sorra. És az egyik pénztáros folytatta, hogy hát, kinek mi jut, kinek az influenza, kinek a korona. A Józsi beteg volt, de én nem, pedig egy ágyban alszunk. Persze tesztelni nem voltam, de biorezonanciával megnézettem, és minden rendben volt!"
én értem, hogy nem lehet mindenki agysebész, de ez azért fájt, na.
Ez a kurva betegség azért terjed így, mert az emberek egy része tök tünetmentes, de azért terjeszti...
25% tünetmentes, 60% egész könnyen átvészeli, de 15% kurvára megvetegszik tőle.
De az, hogy az egyes egyének felfogják azt, hogy felelősséggel tartoznak mások felé is, nos, ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...Sose lesz ennek vége. pedig már nagyon unom.
És a kormány is, hogy folyamatosan a nyitást kommunikállja, egészen elképesztő. Miközben napi 6-8-10 ezer fertőzést mutatnak ki, napi 500 embert visznek kórházba, és napi 250-300-an meghalnak.
És arról beszélnek, hogy mikor nyitunk, meg hogy két hét múlva iskola.
És valamiért előhozták ezt a 2,5 millió oltott-számot, hogy utána majd nyitunk. És mire lesz majd elég a 2,5 millió oltott? 5-6 millió kéne...
Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- BestBuy topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Energiaital topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest