- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Tipikus... mindenki azt hiszi, hogy csak más lehet beteg, ő nem...
Igazából ez intelligencia kérdése, de mivel a népesség jelentős hányada nem intelligens, nagyon súlyos gondjaink vannak, lesznek is.
Az emberek fele egyszerűen leszarja. Nem hordja maszkot, vagy rosszul, nem tartja a távolságot, meg semmit...
És még erre jönnek rá az összeesküvés-elméletek, hogy a billgéc rakja beléd a vírust, meg őt nem fogják csippelni, stb.Voltam szomaton Aldiban (sajnos muszáj volt), az előttem levő csávó azzal köszönt el a pénztárban, hogy "engem nem fognak beoltani! azzal teszik belénk a betegséget!" - és a két pénztáros helyeselt. Majd én kerültem sorra. És az egyik pénztáros folytatta, hogy hát, kinek mi jut, kinek az influenza, kinek a korona. A Józsi beteg volt, de én nem, pedig egy ágyban alszunk. Persze tesztelni nem voltam, de biorezonanciával megnézettem, és minden rendben volt!"
én értem, hogy nem lehet mindenki agysebész, de ez azért fájt, na.
Ez a kurva betegség azért terjed így, mert az emberek egy része tök tünetmentes, de azért terjeszti...
25% tünetmentes, 60% egész könnyen átvészeli, de 15% kurvára megvetegszik tőle.
De az, hogy az egyes egyének felfogják azt, hogy felelősséggel tartoznak mások felé is, nos, ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...Sose lesz ennek vége. pedig már nagyon unom.
És a kormány is, hogy folyamatosan a nyitást kommunikállja, egészen elképesztő. Miközben napi 6-8-10 ezer fertőzést mutatnak ki, napi 500 embert visznek kórházba, és napi 250-300-an meghalnak.
És arról beszélnek, hogy mikor nyitunk, meg hogy két hét múlva iskola.
És valamiért előhozták ezt a 2,5 millió oltott-számot, hogy utána majd nyitunk. És mire lesz majd elég a 2,5 millió oltott? 5-6 millió kéne...
Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest