Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Tipikus... mindenki azt hiszi, hogy csak más lehet beteg, ő nem...
Igazából ez intelligencia kérdése, de mivel a népesség jelentős hányada nem intelligens, nagyon súlyos gondjaink vannak, lesznek is.
Az emberek fele egyszerűen leszarja. Nem hordja maszkot, vagy rosszul, nem tartja a távolságot, meg semmit...
És még erre jönnek rá az összeesküvés-elméletek, hogy a billgéc rakja beléd a vírust, meg őt nem fogják csippelni, stb.Voltam szomaton Aldiban (sajnos muszáj volt), az előttem levő csávó azzal köszönt el a pénztárban, hogy "engem nem fognak beoltani! azzal teszik belénk a betegséget!" - és a két pénztáros helyeselt. Majd én kerültem sorra. És az egyik pénztáros folytatta, hogy hát, kinek mi jut, kinek az influenza, kinek a korona. A Józsi beteg volt, de én nem, pedig egy ágyban alszunk. Persze tesztelni nem voltam, de biorezonanciával megnézettem, és minden rendben volt!"
én értem, hogy nem lehet mindenki agysebész, de ez azért fájt, na.
Ez a kurva betegség azért terjed így, mert az emberek egy része tök tünetmentes, de azért terjeszti...
25% tünetmentes, 60% egész könnyen átvészeli, de 15% kurvára megvetegszik tőle.
De az, hogy az egyes egyének felfogják azt, hogy felelősséggel tartoznak mások felé is, nos, ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...Sose lesz ennek vége. pedig már nagyon unom.
És a kormány is, hogy folyamatosan a nyitást kommunikállja, egészen elképesztő. Miközben napi 6-8-10 ezer fertőzést mutatnak ki, napi 500 embert visznek kórházba, és napi 250-300-an meghalnak.
És arról beszélnek, hogy mikor nyitunk, meg hogy két hét múlva iskola.
És valamiért előhozták ezt a 2,5 millió oltott-számot, hogy utána majd nyitunk. És mire lesz majd elég a 2,5 millió oltott? 5-6 millió kéne...
Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest