Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
bezzeg nálunk!
se alattam, se fölöttem, se mellettem, se mögöttem nincs közvetlen lakóépülettel közös falam. a padláson néha a szomszéd macskák mászkálnak, de különösebb problémát ez sem okoz

a ház maga vagy 60 éves minimum, tehát egy roncs
a jobb oldali szomszéd az udvaron szokta üvöltetni a sláger rádiót nyáron, az utcán meg válogatott népség szokott mászkálni hangosan, de alapvetően nincs semmi probléma a környékkel, pedig lehetne. mellettem gyermekek egészségháza (de még egyszer nem hallottam üvöltést, a bejárat a másik utcára néz, a rendelők ablaka az utcára nyílik, nem felénk), velem szemben egy ügyvédúr rendesen bekamerázva...Bp. viszonylatban elég élhető a házikónk. Ha a környéken mész egy kört, a beled kifordul az tuti - de valahogy a közvetlen környezet mégis élhető. a házat majd kitákoljuk valahogy, de ennyi pénzből erre futotta - ugyanezen a környéken pár száz méterrel odébb panelek vannak ennyiért, hát azt köszönöm, nem. így van kis kertem, külső tárolóm, normális méretű garázsom is, és egy ideje már csatornám is, ugyebár
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

a jobb oldali szomszéd az udvaron szokta üvöltetni a sláger rádiót nyáron, az utcán meg válogatott népség szokott mászkálni hangosan, de alapvetően nincs semmi probléma a környékkel, pedig lehetne. mellettem gyermekek egészségháza (de még egyszer nem hallottam üvöltést, a bejárat a másik utcára néz, a rendelők ablaka az utcára nyílik, nem felénk), velem szemben egy ügyvédúr rendesen bekamerázva...