Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz tbs #76772 üzenetére

Én is azon töprengek hogy el megyek szavalni, ill szavazni, remélem most már mások is látják, nem csak mi, hogy mi van, Nem bántás képp írom, csak látom amit látok.
    Ez alakulhatott volna másképp is. Ne azon muljon a döntés, hogy a 30% bizonytalan tábor inkább otthon marad, mint hogy jót tenne azzal, hogy márpedig elmegy majd szavazni,
    már csak azért is, hogy ne haljon meg több ember, ne legyen kényszervíte senki.
    olyan igazságtalanságok vannak ebben a rendszerben hogy kész. "saját magam tapasztalom, am baszhatom is" Most én elfogok menni szavazni, nem azért mert van jobb, mert nem akarok még több stadiont a kertemben! :DDD Csak egy beteg ember tudja meg az igazat, hogy m van itthon valójában.... Ria. inkább hulllaria.. Én is csak kínomba nevetek már mert LOL... van. Akkor ott is hasonló a szitu. azt a réteget kellene felébreszteni akik szunnyadnak,
    akkor is szunnyadtak, itt az eredménye. :) mindenkinek küldenék egy kisvasútat behálózó országot, stadionnal az udvarban :DDD :DDD "vicc"

Új hozzászólás Aktív témák