Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz bobsys #76060 üzenetére

Nemreg voltunk egy dokinal, ahol a fianak a haverja eloallt a nagy otlettel, Akisis WiFi-s kamerak .... 8 darab a haz oldalakorul a teto vonala ala. :C

Felraktak, mukodott, kifizettek, aztan 10 ora mulva az osszesben lemerult aksi, most vakoroznak, hogy mi legyen, mert nincs kedvuk 10 orankent felmaszni a letrara es kiszedni az aksit tolteni :DDD Nem ertem...

Kulonben nem csak az arral van a gond, hanem a munka minosegevel is. Gyakorlatilag alig talani igenyesen es megbizhatoan melozo embert. Mikor megvettuk a hazat, volt bejaras, es megallapitottak 5 aprobb hibat, okes a tulaj arra hiv embert es megcsinaljak.

Megcsinaltak, bekoltoztunk.
    1 Hiba . A szaritogep levego csove a padlason keresztul kinyomja a vizes levegot a teton atmeno szellozteto csovon.
    Igen am de furoszoba mennyezeti szelloztetoje csak a padaslterbe nyomta be a nyirkos levegot, nem volt becsovezve.

Kijott a szaki elvagta a teto alatt a szaritogep csovet es bekotott egy forditott Y csovet. Arra visszanyomta a szaritogepet es a masik agara pedig a furdoszoba szellozojet.
    Innentol kezdve minden egyes alkalommal a szarito kinyomta a vizes levegot a csovon odaert az Y csohoz es onnan visszafolyt a furdoszobaba szetaztatva a mennyezetet.
    hmm- Innen kuldenem neki ezt a szamot.

Nincs kedvem leirni mind, de az osszesen at kellett menni meg egyszer. Legkozeleb csak belealkudom a vetelarba, ugyis nekem kell majd megcsinalni.

Viszont a gipszkartonozas anno legalabb jol sikerult. Ragasztoval es szoggel!!! rogzitettek az osszes tablat es hat sajnos most jonnek ki a szogek kb mindenhonnan. Lanyok agya felett teljes hosszaban elrepedt a fal.
    Kihivtam embert, hat igen ez ilyen . 15-20 eve ez volt modi, nem am gipszkarton csavar. A szog gyorsabb is meg olcsobb is , ugy hogy fel szoba, folyoso, meg a fenti furdoszoba , de csak a mennyezet javitasa eddig 238 db gipszkarton csavar, haromszor glettelve es csiszova. De lassan kezdhetem az oldalfalakat is...

Új hozzászólás Aktív témák