Hirdetés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nálunk a korona lockdown miatt most azokat küldték el szabira, akik a tavaszi hullámot végigtolták, amíg a veszélyeztetett kollégák otthon pihentek fizetett szabin 6-8 hétig. Az más kérdés, hogy nekem ezt az összegyűlt túlórákból vonják le, és eleve csak 2 hét. Ezzel együtt a szokásos szerencsémmel sikerült is rögtön lebetegednem, úgyhogy csütörtökön megkapargatták a torkom, még várok az eredményre, addig is itthon fekszem dögrováson. Idén másodszor vagyok beteg, januárban volt egy ugyanilyen betegségem. Úgyhogy karácsonyig ki vagyok írva, utána kezdődik a 2 hét szabim, tiszta hawaii! Évek óta az első nyugodt karácsonyom, majdnem 4 hetet meg az idejét sem tudom, mikor töltöttem itthon egyben.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest