Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #75505 üzenetére

De többször már ne mondjuk ki hangosan mert elüldözzük a bölcsész-gondolkodó elitet.

Most hogy 6-ra járok dolgozni, mindenki jön hogy mekkora kurvajó az mert mennyire kurvasok idő van délután mindenre. Hát ja. Egy egész csomó mindent el tudtam már így intézni amit amúgy 16:30 után nem. Pl. Mittudomén, akármit, valamit, mindenfélét, eztisaztis. Ilyesmiket. Ja, semmit amúgy, mert eddig is ment később is, csak annyival másabb, hogy már 15:00-tól egész 20:30-21:00 körülig rohadt álmos vagyok, utána meg alszom. De mennyire nagyon jó, hogy 4:20-kor kelek, 05:08-kor vedz fel a melósjárat, és 05:30-tól bent ülök, de csak 06:00-kor kezdik az elszámolást, és haza is melósokkal jövök 14:25-kor. Járhatnék vonattal, de azzal gyalogolni kell még 10 percet, cserébe nyernék reggel 15 percet. Vagy kocsival, de ott meg nem fedezik a költséget, viszont nyernék 35 percet reggel, meg 25-öt délután. Cserébe 10 km-re be se melegedő amortizálódó kocsim lenne.
    Szóval nagyon jó a 6-ra járás azok szerint akik nem járnak 6-ra. De a melósok akikkel járok ugyanúgy utálnak korán kelni, pedig évek óta megszokhatták volna.
    Az hogy a 11-kor megrendelt pizzámat nem hozták ki 13:50 előtt, hab volt ma a tortán, a futárt visszazavartam de mondtam hogy nem feltétlenül ő a hibás, a főnökeinek meg üzenem kapják be. Nem, nem tájékoztattak rendelésfelvételkor hogy munkaidőm végéig nem kapom meg a rendelésem...én meg csak 4x hívtam fel őket...

Új hozzászólás Aktív témák