Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tavasszal többször felmerült bennem, hogy kéne valami pulzusmérő, vagy csuklós, vagy olyan ami mutat szívritmuszavart is, de ahogy piacot néztem ilyet jelenleg az ifon ad, annak fényében érdekes, hogy valami jogi szabalyozas miatt a kínai gyartok termekeiben meg nem mukodhet a ritmuszavar detektor. Ifon biztos levajazta a szabalyozast...node ha csak pulzust mer, akkor azert folosleges soktizezret kifizetni, raadasul ha az se olyan megbizhato...szoval mar a mellkaspantban gondolkodtam, hiszen tavasszal sokat gyalogoltam hegyre fel, meg tudtam hogy majd nyaron cangazok tobbet. Aztan megvilagosodtam, hogy kell a fenenek. Azt ugyis érzem ha csúcson a pulzus es kopom a tudom. Az meg nekem mindegy hogy 179 vagy 189.
Nem vagyok szuperfontos, mindegy hogy azonnal tudok rola hogy emailem jott, vagy csak 15 perccel kesobb mikor eloveszem a telefonom. Az meg hogy feszbukon ramuzent e valaki cseten...szoval semmi olyan ami miatt kell a karomra egy ize ami ezekrol azonnal jelez. Majd megnezem kesobb.
De ahogy mondtam masok vagyunk
Ugyhogy van egy napos radios elegansabb citi meg egy buvaros narancsszijas napos citi, amiben mar kicsit merultem, szoval valamire jo. Amig ezekben ki nem purcan az akksi addig nem is gondolkodom ora jellegu barmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest