Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz BlacKSouL #72606 üzenetére

    az időjáráson én személy szerint azért nem látom igazán értelmét sírni/ríni/rimándkoni/panaszkodni, mert ha megteszed, ha nem, az időjárás ugyanolyan lesz.

    véleményformálásnak van értelme, kiadni magunkből a mérget talán van értelme, de morgolódni, elégedetlenkedni, csak a rosszat látni benne szerintem nem sokat ér. akármeddig hergeled magad rajta, akkor sem volt változni vele kapcsolatban semmi.

    meglepő módon ezt angliában tanultam meg, az elején még én is okádtam magamból a panaszkodást, azát elfogadtam, hogy ez ilyen (és az ilyen alatt a bármilyen, de leginkább bármikor eshet és esik is állapotot értem), aztán lehetett örülni neki, amikor nem olyan volt.

    mostanában ez kiütközik, itthon élek, néha találkozom szülőkkel, ezekben az esetekben néha esik az eső, én meg megyek valahova - édesanyám első reakciója mindig ez: kisfiam, hát hova mész, esik az eső!
    hosszú értetlenkedés és némi magyarázat után mindig elfogadja a tényt hogy nem vagyok cukorból, az eső pedig se nem jéglabda, se nem tűzgolyó, tehát nem fogok közvetlenül meghalni tőle, ha rám esik. nedves lesz a ruhám, megszárad, megyek tovább.

    más: egy jópár collos tüzesen izzó zártszelvényre azért felhúznám azt az egyént, aki a garázsunk ereszének lefolyójába belehelyezett egy kb. 5 hetes kismacskát ma reggel (tegnap este?). szerencsétlen állat beleszorult, ott sírt-rítt, én meg elsőnek nyilván nem tudtam honnan jön a hang és sokáig kutattam, utána meg egyértelmű módon munkába menet helyett inkább az életmentést próbáltam kiókumlálni. sikerült, életben van és nagyon cuki, mostmár erős, vidám, és rohadtul nem hiányzott.

    most éppmelegvizes palackon alszik tele hassal Mozartot hallgatva, féregtelenítve, elkülönítve. nagyon cuki, de én nagyon nem akarom megtartani... meglepő módon a jobbik felem teljesen odavan érte, a saját macskánk meg nagyon nem (még kevésbé, mint én).

    nem kell valakinek egy erős, okos, ügyes, tiszta, féregtelenített, de oltás előtt álló, fekete-fehér kandúr Bp és környékén? :F

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák