Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgy a legjobb, ha a két videó egyszerre megy. úgy sokkal jobb az összhatás

mondjuk nálam még ment hozzá egy kis pszichedelikus pink floyd is a szomszéd szobából, hogy "set the control for the heart of the sun"így együtt volt az igazi.
------------
De ha már itt vagyok, leírom a napomat. Tegnap azt hittem, hogy befejeztem egy két hete tartó projektet, de persze ma mindent újra kellett csinálnom, és teljesen meg kellett változtatnom, amit az elmúlt 3 napban csináltam.
Ez megvolt. Közben azért elég álmos voltam, mert 3 órát sikerült aludni, annyira stresszes vagyok, meg hallgattam az üvöltést a szomszédból, (de ma 3-4 órára legalább elvitték az értelmi fogyatákost, szóval egész jó volt).
Kétszer 10 percet ültem a teraszon, mikor épp' kisütött a nap, átestem 8 konferenciahíváson, és majd szétdurrant a fejem, tuti az idő, ez a napi 10 zivatar picit megvisel....
Aztán este 7-kor befejeztem a munkát, és elmentem boltba meg zöldségeshez, elköltöttem 13 ezer forintot (pedig alig vettem valamit, már leszámítva a 2000 forintos epret).
Aztán kivakartam a kocsit 1 centi gesztenyefa-virágszirom közül, elvittem lemosni a spriccelős mosóba, ahol bedobáltam 500 ft-ot, de sokkal nem lett tisztább a kocsi, max. virágszirom nincs már rajta, de a szaharai sár még mindig ott figyel, némi habbal, ami már rászáradt. Tökre megérik ezek a 100 ft-os bedobálós mosók.Ezek után jött a linkelt videó, és most úgy érzem, hogy meg van koronázva a napom teljesen. Szóval nyitottam egy sört, szól a pink floyd, és talán megnézem, ahogy kilövik a teszlát megint a zűrbe

Egyre inkább érzem, hogy ki akarok szállni ebből a loop-ból, amiben vagyok, egyszer talán felébredek, mint az androidok a westwörldben, nem tudom, hogy kerültem ide, tényleg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Subaru topik
- Sorozatok
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest