- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Köszi.
Az elérhetőségek még csakcsak, azt már a nogradpontfoldhivatlaponthun is megtaláltam a földhivatali osztályok menüpontban. De ehhez tippelnem kellett, hogy a kettő közül melyik földhivatal az én földhivatalom. telefont nem vettek fel, így arra jártamban elmentem megnézni, így a nyitvatartást is megtudtam. majd hazajöttem, felhívtam őket, nem vették fel, hisz ma nincs fogadás. egyáltalán ők-e az illetékes, még mindig nem biztos. Szóval ott tartok, hogy holnap is megpróbálom őket felhívni.
De ettől még a hivatalok és elnevezések kusza és szövevényes rendszerében megtalálni hogy mi hol, az szerintem annyira nem teljesen világos és egyértelmű.
Hiszen jelenleg már háromféle hivatal van megnevezve:
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály [link]
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztály [link]
Salgótarjáni Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztály [link]
Paraszti ésszel melyik kéne nekem? Nyilván a második. Ami tulajdonképp azonos az elsővel, annak egy alosztálya. Tehát ez kell nekem? Nem, mert az efféle ügyeket tudtommal a harmadiknál kell intézni. Ami viszont az általad linkelt keresőben azt az elérhetőséget adja ki, ami a harmadikhoz tartozik, de a második néven. Tehát az általad linkelt oldalon a harmadik hivatal neve a második, de a földhivatali osztályok menüpontban keresve a harmadik nevet adja neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest