Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
December óta igazán sok panaszom nem lehet legalább erre.
Most azt nem értem, hogy ha passzív dohányzás létezik, valódi fiziológiai, biológiai jelenség, de passzív alkoholfogyasztás meg nem, akkor miért az alkoholfogyasztás van betiltva közterületen?
Amúgy most hogy jó idő van, és kijarni se lehet, az erkélyen meg nem lehet megmaradni mert mások napi 3-4 dobozzal kell hogy elszivjanak természetesen az erkélyen. Ráadásul a bagófüst a fizikának ellentmond, mert képes széllel szemben, valamint felaramlo levegő ellenében lefelé szállni. Legalábbis bármilyen irányú szél esetén pontosan tudom, hogy a feljebb lakó mikor gyújt rá. Bár nem nehéz tudni, mert 3 percenként.
Amúgy kellemes meleg időben kijárnék napozni. Meg időnként szellőztetnék is. De nem tudok. Egy vigaszom lehet, hogy a dohanyosoknal súlyosabb szövődmények várhatók a vírus esetén. Nekem már a magas vernyomasommal úgyis oda van baszva. Úgyhogy inkább kijarok sétálni a környező mellekutcakba friss levegőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest