Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet, hogy megint pongyola voltam, szóval szerintem sem megoldás ez az informatikus képzés. Ugyan én nem a SW fejlesztés területén dolgozom, de volt alkalmam tapasztalni, milyen az átképzett "szakember". A feladatra alkalmatlan, és sajnos másra is...
EQMontoya: "Mert ahogy a globális konjunktúra idején is Orbánnak hála el jobban az egyszerű ember, ugy globális válság esetén is Orban miatt szarabb az élet."
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...

bitpork: "Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?"
Lásd feljebb, FehérHollónak címzett gondolatom. Én sem látom ebben a megoldást, az informatikus piacot nem ismerem, de szinte kizárt, hogy ennyi friss szakember munkát találjon.
Mielőtt megégetik az automatizálási mérnököket, egy gyors interjúra küldjék már el felénk, szükség van ilyen típusú munkaerőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest