Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet, hogy megint pongyola voltam, szóval szerintem sem megoldás ez az informatikus képzés. Ugyan én nem a SW fejlesztés területén dolgozom, de volt alkalmam tapasztalni, milyen az átképzett "szakember". A feladatra alkalmatlan, és sajnos másra is...
EQMontoya: "Mert ahogy a globális konjunktúra idején is Orbánnak hála el jobban az egyszerű ember, ugy globális válság esetén is Orban miatt szarabb az élet."
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...

bitpork: "Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?"
Lásd feljebb, FehérHollónak címzett gondolatom. Én sem látom ebben a megoldást, az informatikus piacot nem ismerem, de szinte kizárt, hogy ennyi friss szakember munkát találjon.
Mielőtt megégetik az automatizálási mérnököket, egy gyors interjúra küldjék már el felénk, szükség van ilyen típusú munkaerőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest