Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet, hogy megint pongyola voltam, szóval szerintem sem megoldás ez az informatikus képzés. Ugyan én nem a SW fejlesztés területén dolgozom, de volt alkalmam tapasztalni, milyen az átképzett "szakember". A feladatra alkalmatlan, és sajnos másra is...
EQMontoya: "Mert ahogy a globális konjunktúra idején is Orbánnak hála el jobban az egyszerű ember, ugy globális válság esetén is Orban miatt szarabb az élet."
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...

bitpork: "Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?"
Lásd feljebb, FehérHollónak címzett gondolatom. Én sem látom ebben a megoldást, az informatikus piacot nem ismerem, de szinte kizárt, hogy ennyi friss szakember munkát találjon.
Mielőtt megégetik az automatizálási mérnököket, egy gyors interjúra küldjék már el felénk, szükség van ilyen típusú munkaerőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest