- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mi a kerékpártúrán szoktunk bemenni reggelizni egy helyre Bgyörökön. 1300 Ft egy 3 tojásos rántotta.(3 tojást elüt, felveri habverővel, megsózza, kisüti. semmi olyan, hogy 14 féle kelet-indiai fűszer menne rá, vagy hogy madagaszkári selyemtollú fürjek tojásai lennének) Egyéb feltétek (paprika, hagyma, sonka, mittudomén) 200-400 Ft. És ott mindig megfogalmazódik bennem, hogy igen, kereshetnénk egy olcsóbb büfét is, vagy vehetnénk 2 zsömlét meg felvágottat 200 Ft-ért, és különösen, hogy az itthon 35-42 Ft per darab tojást vajon hogy sikerül 433 Ft/darabra felárazni, de igazából én nem a 3 tojásomat fizetem ki, azt adhatnák ingyen is. Én a helybérletet, települési adót, ifát, séf munkabért(2 perces meló), pincér munkabért, rezsit, egyéb költségeket, és a feltételezett nyereséget fizetem ki 1300 Ft-ért. Csak ez hülyén mutatna az étlapon, a rántotta 1300-ért mégis emészthetőbb.
Ez most csak úgy eszembejutott, nem is kapcsolódik a csetfolyamhoz, Balaton is, csak úgy minden évben elmerengek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adobe Lightroom topic
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest