Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
na, a 13 eurós reggelihez. Van itt a Váci utca sarkán az Anna Café, ahol szoktam látni minden reggel turistákat reggelizni. Megnéztem az étlapon, omlettes reggelik 2200 - 2600 Ft között szórnak. Mondom, a Váci utcában, terasszal, 50 méterre a Vörösmartytól, aminél turistásabb belváros nincs Pesten.
ráadásul mi Amszterdamban valahol a külvárosban az olimpiai stadionnál reggeliztünk omlettet kávéval 15 euróért, szóval nem valami turistás belvárosi helyen, szóval gondolom a Te 13 eurós helyed sem a vigalmi negyedben volt.
Nem tudom már ennél jobban alátámasztani, hogy fele az árszínvonal Pesten. SZorri, hogy erre így rákattantam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest