- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az lesz hamarosan, hogy 2020-02-02 02:02:02
Legalábbis itt magyariában és zónájában. Én ugyan már lefekszem aludni, de valaki igazán megörökíthetné egy ügyesen szkriptelt hozzászólással a megfelelő pillanatban, mert ez így szép szám...Nem is tudom hol milyen oldalon vagy felületen látszik még így kiírva dátum is, idő is. És hát ugye az előző még megvolt 18 éve azonos számokból, nem emlékszem azt elcsípte-e valaki annakidején, de a következő hasonló már csak 1010 év múlva lesz. (Kis csalással persze nyilván hozzávehetjük a ma esti variációkat is 20:00:00 meg 20:02:02 és 20:02:20 és 20:20:02 és 20:20:20, és még van több is. de szerintem a legelső a legjobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest