- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs, hogy korlátoztam az info-t...
De az igazság az, hogy nem info-t akartam megosztani, hanem benyomást. Sokkot, ahogy először találkoztam az oldallal. Alapból nem ár szerint van rendezve, hanem abc sorrend szerint, és így indul, hogy Audioquest, 228 e Ft. És az első oldalon csupa ilyen nagyságrend szerepel (ezért csináltam screenshot-ot!).. Ezt akartam átadni, nem linket, hogy szortírozd magadtól.
Később én is szortíroztam ár szerint, de addig nem jutottam el, hogy van 8 milliós is... és ilyen 5 ezer Ft-ot szántam a projektre, bár azt is drágállom, na, [OFF(]inkább elsörözném...
)
Azt is elhiszem amúgy, hogy a 600 Ft-os Hama kábel, amit találtam a fiókban, tényleg nem egy minőségi darab.
De hogy egy-két-három nullával nagyobb összegért mennyivel kap többet a júzer, az tényleg érdekes kérdés, valószínűleg a hifizmus ezen a szinten már tényleg az ezotériával mutat rokonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Biztonsági kamera
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)