Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs, hogy korlátoztam az info-t...
De az igazság az, hogy nem info-t akartam megosztani, hanem benyomást. Sokkot, ahogy először találkoztam az oldallal. Alapból nem ár szerint van rendezve, hanem abc sorrend szerint, és így indul, hogy Audioquest, 228 e Ft. És az első oldalon csupa ilyen nagyságrend szerepel (ezért csináltam screenshot-ot!).. Ezt akartam átadni, nem linket, hogy szortírozd magadtól.
Később én is szortíroztam ár szerint, de addig nem jutottam el, hogy van 8 milliós is... és ilyen 5 ezer Ft-ot szántam a projektre, bár azt is drágállom, na, [OFF(]inkább elsörözném...
)
Azt is elhiszem amúgy, hogy a 600 Ft-os Hama kábel, amit találtam a fiókban, tényleg nem egy minőségi darab.
De hogy egy-két-három nullával nagyobb összegért mennyivel kap többet a júzer, az tényleg érdekes kérdés, valószínűleg a hifizmus ezen a szinten már tényleg az ezotériával mutat rokonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, G.Skill Ripjaws,Corsair Hydro H45
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)