Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest