Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest