- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem kissebség, szorri, arrafelé talán már akkoriban is többség volt. Nemmabarnult fiatalemberek udvariasan kérték, hogy álljak meg, várjam be őket, és érdeklődtek, mi van a kezemben. Fényes nappal, a város kellős közepén, a(z akkor még működő) Karancs áruház mögötti átjáróban. Szerencsére messziről indítottak, de gyorsan zárták a távolságot, úgyhogy mivel nem szívesen adtam volna át nekik a kezemben tartott walkmant, és a nálam lévő kisebb mennyiségű készpénzt (ez még a mobiltelefonokat, és bankkártyákat megelőző időszakban történt), én is szaporábbra vettem, akkora szerencsém volt, az épület előtti megállóban állt egy busz, oda bátran felugrottam. Ahogy említettem, ennek már vagy 25 éve, manapság már sokkal gyorsabban, és messzebbre tudok futni, szóval buszra sem vagyok utalva, így kicsit bátrabban járok Salgótarjánba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest