Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem kissebség, szorri, arrafelé talán már akkoriban is többség volt. Nemmabarnult fiatalemberek udvariasan kérték, hogy álljak meg, várjam be őket, és érdeklődtek, mi van a kezemben. Fényes nappal, a város kellős közepén, a(z akkor még működő) Karancs áruház mögötti átjáróban. Szerencsére messziről indítottak, de gyorsan zárták a távolságot, úgyhogy mivel nem szívesen adtam volna át nekik a kezemben tartott walkmant, és a nálam lévő kisebb mennyiségű készpénzt (ez még a mobiltelefonokat, és bankkártyákat megelőző időszakban történt), én is szaporábbra vettem, akkora szerencsém volt, az épület előtti megállóban állt egy busz, oda bátran felugrottam. Ahogy említettem, ennek már vagy 25 éve, manapság már sokkal gyorsabban, és messzebbre tudok futni, szóval buszra sem vagyok utalva, így kicsit bátrabban járok Salgótarjánba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest