Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Olcsó Realme mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van az az állapot, amikor az ember nagyobb megterhelés után mondjuk leguggol, és amikor ebből hirtelen feláll, akkor megszédül. Nekem korábban is volt olyan hogy le is kellett ülnöm. Mivel magasabb volt a vérnyomásom egy ideje, az orvos átmenetileg írt egy vérnyomáscsökkentőt, ami hatásos, viszont a korábbi konstans magas értékek után a szervezet próbál valahogy alkalmazkodni. És a fenti hatás valamivel fokozottabban van jelen. Tegnap hazaértem bringázásból, és megint előfordult, aztán valamiért bekattant, hogy ez majdnem az az érzés lehet, mint a vadászpilótáknál a nagy gyorsulások miatti hatás, és kipróbáltam, hogy mi van ha úgy csinálok, mint ők, láb, has, altest befeszít, levegő benntart, és működik

Nyilván működik, meg nem is ugyanaz, de a hirtelen szédülés egyből megszüntethető. Még egy fasza G-suit kéne hogy teljes legyen az élmény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)