Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Jajaja, ugyanezen elv menten nyert a Fidesz 2010-ben ketharmaddal, tenyleges program meg barmi nelkul, hogy ne a mar ismert rossz legyen. Komolytalan hozzaallas ez.
A hasonlat meg nem jo. Leginkabb egy glory hole-hoz tudnam hasonlitani a helyzetet, ahol az egyik lyuknal mar megharaptak a futykost, ugyhogy sipirc egy masikhoz, hatha ott nem fogjak. Igaz a masiknal meg korabban volt incidens, de annak az emleke mar elhomalyosult, a friss seb meg jobban faj.
(#62280) concret_hp: felreertes ne essek, alapvetoen en is a reszvetel mellett vagyok ha mar egyszer allitolag ez az elturt demokracia a legjobb a sok rossz kozul, csak hat na. Az utalkozas, frocsogesen kivul semmi erdemlegeset nem lattam/hallottam senkitol, ami alapjan lenne lehetosegem VALOS dontest hozni, hogy marpedig akkor x mellett teszem le a voksom, kapjanak egy eselyt, hatha.
Az utolso bekezdesed meg tok jol hangzik, nagy orom lesz ha egyszer valahol a vilagon megvalosul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest