Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Viszlát #62281 üzenetére

Nem csak az a bizonyos "másik" az alternatíva, sőt az pont nem alternatíva. Több olyan párt is van, aki még nem bizonyíthatott kormányon (koalícióban sem) és ezáltal még nem vált teljesen hiteltelenné, urambocsá programjuk is van. A hitelességet kiemelném, van olyan párt, ami nem tolja 0-24 az arcomba a hazugságait, hanem intelligens, értelmes kommunikációt folytat.
    Én is jelenleg a "bármi más" véleményen vagyok, mert nem gondolom, hogy a jelenlegi irány jó irány. 8 éve az van, amit egy párt elgondol, semmiféle kompromisszumot nem kötnek, semmilyen más vélemény nem létezhet, nincsen párbeszéd senkivel, az van amit ők akarnak és kuss. Ezt én még akkor se tudnám elfogadni, ha egyébként minden kurva jól menne az országban, mint ahogy nem.
    Ez a bármi más viszont nem úgy fog testet ölteni nálam, hogy random x-elek bármi másra, hanem tudatosan arra fogom tenni a voksom, akiknél a legnagyobb esélyt látom, hogy meg tudják szorongatni a jelenlegi kormányt és hitelesek számomra. Már az is eredmény, ha párbeszédre kényszerül ez a sutyerák egybites banda.

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

Várj! Eddig minden választáskor rekordot döntött a nem szavazók aránya. Ezért alkotta meg a regnáló párt az egy fordulóst is. Na most, a számisztika változásával és a kerületek újra rajzolásával egy dolgot állt elő: az egyik legnagyobb kisebbség van kormányon, olyan döntési szabadsággal amire nem kapott támogatást.
    Rgo , távol maradok - pláne a kicsikre szavazók a töredék szavazatokkal , aminek a legnagyobb részét a nyertes viszi - csak annyit jelent , hogy a regnálót támogatja valaki.

A szex példa jó volt, csak a glory hole - hasonlatnál az első harapás után két választásod van:
    1- vagy bepróbálod a következőt és legalább egyszer élvezed, vagy
    2- (ahogy egy nagyon ... kimunkált volt tűzoltó kolléga mondta) nem lesz soha jó neked, és akkor rendes férfiembernek meggyűlik a g*ci és az agyára húzódik.

Azt gondolom, hogy az érvénytelen szavazat a szavazat, nem a nem szavazás. Vagy mondhatnók, hogy a ténynek a hiánya, még nem a hiány ténye.
    Szerintem.

• emvy

félisten

Szerintem emogott az a racio, hogy ha a kormanyon levok valamit nagyon sulyosan elrontanak (vagy lathatoan elszalad veluk a lo korrupcio, etc. tekinteteben), akkor legyenek 'megbuntetve'. Akkor is, ha az alternativa nem tuti, hogy jobb lesz. Tehat lebegjen felettuk valamifele kard, legyen veszelyerzetuk.

Új hozzászólás Aktív témák