Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
tény, hogy nincs erős politikai erő. nem tudom mennyire követitek az eseményeket, de az utóbbi 2 ciklusban mindenhez próbáltak jobban érteni mint a szakértők, mindent próbálnak irányítani. a minden állami irányítású rendszert én nem annyira éltem meg, de úgy emlékszem nem nyugatról keletre emigrálnak/tak az emberek hanem fordítva. ami pozitív irányú változás volt az gyakorlatilag mind külső tényezők hatása, tényleg nem tudok semmilyen közepesen jelentős eredményt sem az utóbbi 2 ciklusból. miközben gyakorlatilag minden értelmezhető objektív rangsorban hátra csúszunk (már ami azt méri, hogy mennyire jó élni egy adott helyen).
mindeközben pár komplett iparágat lenyúltak maguknak + azon kívül is elég erőteljesen intézményesítették az állami pénzek magánzsebbe vándorlását, lásd pénztáros lőrinc (igen tudom, mindig van lopás, de ez egészen elképesztő mértékű) megtolva az iszonyatosan irritáló kommunikációjukkal.
ha ehelyett semmit nem csinálnak az is jobb, de ha úgy kellene kormányt alakítani, hogy mindenki a mostaniakon kívül, akkor talán még olyan dolgok is megtörténhetnének, ami egy demokráciában természetes kéne legyen, pl. valós egyeztetések, társadalmi párbeszéd, előre gondolkodás és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Extra hűtést kínál a Nintendo Switch 2-höz a JSAUX
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest