Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az tetszett szombaton, hogy elkezdett szemetelni hol egy kis eső, hol egy kis havaseső, apró szemű hó, erre az útkezelők kizavarták az összes hókotrót kiszórni vagy 100 tonna sót. Amúgy ez még jó is, hiszen alásózás néven fut, alapvetően van haszna. Igaz, ha ugye ma reggel -10 volt, ott már a só sem segített, de legalább túrni nem kell, az tény.
Viszont az alatt a 10-15 km alatt amit még ezután mentem az úton autóval, olyan szórást kapott a kocsi alja, hogy nem értettük egymás beszédét. Gyakorlatilag sóágyon közlekedtünk. Áldom az eszem, hogy tavaly megcsináltattam az alvázvédőzést, de gyanítom ez a pár km a felét simán leverte. Utoljára homokszóró berendezés mellett éltem át ilyet, igaz, ott követelmény volt a fémtisztára szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest