Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha kiürül a CH-tartalékod, akkor is tovább tudsz menni, csak egyrészt romlik a teljesítményed, másrészt konkrétan veszélyes. Azért amikor egy hosszú edzésnél a 27. km-nél ledobja a tested az ékszíjat, és ott állsz szédelegve az út szélén, és azon gondolkozol, hogy lesz-e valaki, aki mentőt hív, ha ledőlsz a padkára, miközben fekete foltok villognak a szemed előtt, és már attól 160-as a pulzusod, ha megpróbálsz tovább sétálni, az nem annyira vicces. Különösen, hogy még 2-3 km a legrövidebb út hazáig, sétálva is. Én vagyok a marha, persze, fél liter vízzel, CH-tartalék nélkül vágtam bele, soha többet nem fogok ilyet tenni... Ha akkor be tudtam volna tolni egy zselét, amikor éreztem, hogy kezdek lemerülni, akkor simán hazaérek. Hallottam már egyébként ezt a CH-utántöltés dopping szöveget futóktól is, de azért ez kicsit olyan, mint ha azt mondod, hogy aki eszik (vagy legyünk még keményebbek: iszik) futás közben, az doppingol. Ezek a zselék, meg gumicukrok gyakorlatilag tisztán cukrok, ásványi anyagok, és kis részben vitaminok, semmi illegális nincs bennük, ugyanazt kapod tőlük, mint ha betolnál egy szenyót, meg rá egy szelet csokit, csak praktikusabb, kisebb helyet foglal, sokkal hamarabb megvan, nem kell megállni közben, és nem tömi el a gyomrodat. Nincs ebben semmi ufóság, ha maratonra edzel, akkor ott muszáj 30 km feletti távokat is menni edzéseken is, az pedig konkrétan kizárt frissítés nélkül - és a víz, illetve az izotóniás italok (az ásványi anyag, és só pótlás is dopping?) ott már nem lesz elég.
A tényleges maratonon egyébként két ilyen 32g-os aptonia gélt toltam be, egy banánt a felénél, meg nagyjából ahol csak lehetett, ott egy, vagy két deci vizet (5 km-enként volt frissítőpont, az elsőt még kihagytam, meg közben talán egyet).
Anyagösszetétel
Ultra Gel 500. Szénhidrát alapú, B1-, B6-, B12- és E-vitaminban valamint cinkben gazdag, koffeintartalmú zselé. Feketeribizke ízesítés. Összetevők: glükózszirup (52%), maltodextrin (23%), víz, fruktóz (9,5%), savanyúságszabályozó: citromsav, vízmentes természetes koffein (0,06%), nátrium-citrát, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, B1-, B6-, B12-, E-vitamin, cink, térfogatnövelő: gellán gumi, természetes aroma, élelmiszerszínezék (répa és ribiszke sűrítmény). Glutént*, halat*, szóját* és tejet* feldolgozó üzemben készült. *AllergénekAzért ha megnézed, ez szinte tisztán cukorszirup, ha ez doppingnak minősülne, kb a sportot, mint olyat betilthatnád.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest