Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci
    addikt

normál lobkowicz lagert. vagy granátot. ratájt. vagy akármi mást helyi isteni lagert (bernard-al nem lehet mellélőni), csak ne olyan fajtát, amit nem szeretsz (ale) :)

a kajára kanyarodva pedig a mértéktelenül mindenben használt nátrium glutamát, plusz pár egyéb összetevő/adalékanyag/ízfokozó miatt az agyad elhiszi, hogy finom, ezért vágsz rá. amúgy meg át vagy csapva a palánkon, s eszed a rosszat, amit az agyad jónak ítél meg, a fentebb leírtak miatt. ráadásul nem vagyunk ősemberek, semmi szükségünk egy csomó dologra, amit magunkba tömünk, aztán meg sajnálkozunk, hogy hogy nézünk ki. ördögi kör :)

Tehát végeredményben boldog-e vagyok-e? Igen.
    Ehetnék zabot is, meg mindenféle paleo vagy mittudéménmilyen dolgokat, boldogtalanul.

Mondom, értem én amit mondsz, csak úgy vagyok ezzel is, mint a mosógéppel. Jó, jó a Miele 350ezerért, meg elmegy 20 évet, de én annyiból inkább 5 évente újat veszek. Szóval tudom én, hogy igényes alapanyagokból mindenféle csodákat lehet kreálni ami jó is, finom is, de nekem a parizeres zsemle is örömet okoz (emvy, merre vagy???).
    Ezen a vonalon én 1 biten gondolkodom.

szerk: okés, akkor a te üdvözülésedre veszek Bernardot is. Csak legyen dobozos vagy pillepalackos, mert az üveget nem viszem vissza. :N

Új hozzászólás Aktív témák