Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr

Gratulálok, bár hogy ez hogy jön egy csúnya, zöld felnőttcipőhöz, az nekem nem áll össze. Az ilyen optikai illúziós dolgokat meg alapból skipelem, nekem az is érthetetlen, hogy ez miért érdekes annyira, hogy minden hírportál beszámoljon róla, és a szociális média azon vékony, és erősen szűrt szelete, amire rálátásom van (ph mellett egy kis 9gag, a futós instagram-userek ebből szerencsére kimaradnak), az is ezen pörögjön.

Szerk.: Amúgy komolyan kíváncsi vagyok, hogy volt-e, aki bírta követni, vagy csak én vagyok egy cinikus seggfej (Timben bízom még, hátha nem leszek egyedül).

p

Azt irta fokukac az utobbi idoben nem tud kovetni. Kb ket hozzaszolasom volt tegnap. Az egyik a cipos.

Az azelott levo hozzaszolas meg egy nev volt, ezert is latszodik hogy mire/kinek valaszoltam, linkeltem azt is. Nem egeszen votl vilagos, @ melyikre erti....A ciponek termeszetesen nincs koze a gyerekhez, azon kivul, hogy a valosagban rozsaszin amit altalaban lanzos szinnek mondanak.

Csak azert mert ket hozaszolas egymas utan ugyanattol az embertol van, nem bitos , hogy a ket hozzaszolas egymashoz kapcsolodik :U

Új hozzászólás Aktív témák