Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Mobilarena témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor az első benyomás a maltmanrol. Az illata mint amikor foci közben fejjel beleesek a muskátlis ládába, és csupa muskátliszag marad az arcom. Az íze viszont mintha magát a komlóvirágot rágnám 4 méter magasan, keserűsége valahol a tonic és a rosszul kivágott epéjű máj között. Utóíze előbb még keseredik, majd átmegy valami furcsa aromává, mintha valami orchidea vagy viaszvirág szerelemgyereke lenne. Az eddigi legkeserűbb sör amit kóstoltam az elmúlt 37 évben. Tekintve hogy a keserű ízt zsigerből nem szeretem, ennek fokozott jelenléte így továbbra is a nem kosárban hagyja a fajtát. Látjátok én igyekszem, de egyelőre hát...
Kis szünet, víz, majd jön a hetvenkettő is..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest