- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipő.
Nevet nem mondok, több helyütt sem. Vettem pár éve egy bőr cipellőt, kifejezetten alkalmi jellegűt. Kb 170€nak megfelelő JMF árában. Ez alkalmanként a lábamon is volt, minden probléma nélkül. Egy bő hete, PHtársunk esküvőjére meghívtak, gondoltam naCCerű alkalom esmét elővenni (kitömve, bőrápolóval beáztatva a saját dobozában a helye az ágyneműtartó mélyén).
Picit szorított az elején, de mire megtettük a Szeged- Kecskemét távolságot ahol megálltunk egy cigire, már el is múlt az érzés. Sajnos a parkolóban a sok átutazó mindenfélét szíJJedobÁt, és sikerült belelépnem egy barack maradékába.
Amikor megpróbáltam a talpáról lesikálni a gusztustalanságot megfejtettem az idővel idomulás rejtélyét. Mindkét cipő talpa a varrások mentén, és a bal oldalinak a felső talpi része gyk porrá vált. Kicsit sem volt ... érdekes az esküvő ahol úgy jártam mint aki besz@rt csak h ne hulljon le a lábamról a cipő maradéka.
De legalább egy drága tapasztalattal lettem több: nem veszek soha többé drága cipőt, mert minek ha 6 éven keresztül évi 2 alkalmat sem bír ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest