Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az, hogy neked nincs konfliktusod senkivel, még nem jelenti azt, hogy másnak sincs konfliktusa veled. Én is szoktam így járni, hogy utólag esik le, hogy ja, csak belém akart kötni, én meg itt jópofizok (az a bizonyos szociális érzéket érintő hiányosság, ugye), pedig aztán én sem vagyok a zen szobra.
Mondjuk azt észrevettem, hogy a hiányos nyelvtudás mögé faszán el lehet bújni, ha beléd akarnak kötni. Egyszerűen nézel bután, és egyszerű nyelvtani szzerkezetekkel is hibásan megszerkesztett mondatokkal közlöd az adott folyamat alapelveit, tudatosítva, hogy te továbbra is a hivatalos eljárást fogod követni, a kedves kolléga, vendég, vagy közlekedésben részt vevő partner ezzel ellentétes elképzeléseitől függetlenül. Csak nem elröhögni. Egy ideig azt hittem, kitaláltam valami fasza új szociális hacket, aztán eszembe jutott Manuel a Fawlty Towersből: I know nooothing.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest