Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

bájdövéj, ma meg úgy jártam, hogy tankoltam a Kerepesi úton a Shellnél, és nem akadt ki a biztonsági szelep, amikor tele lett a tank, hanem ott bugyogott minden irányba a nafta. 3 méterre voltam, úgy 4-5 liter elfolyt addigra, szép nagy tócsa lett a kocsi alatt.

Úgyhogy ma kicsit gázolaj szagom van.

Ilyet még nem láttam 18 éves autós pályafutásom alatt. Mindegy, írtam panszkönyvet. Mert az egy dolog, hogy 5 lityóval többet fizettem (illetve a cég), de hogy kb az összes ruhám mehet a tisztítóba, meg a kocsiban is olyan szag lesz egy hónapig, az tuti... :D

Mindegy, jól indul a nap :D

Egyszer jártam így, Citybe töltöttem benzint, nyaraláskor, én szerencsére megúsztam papucsbenzinszaggal 2 óráig, de kb. azóta soha nem akasztom ki a pisztolyt. Még amikor a céges buszba tolom a 80 liter olajat sem. Nem bízom benne, meg amúgy sincs más dolgom olyankor. Inkább szorítom 3 percig, néha hagyok neki kis szünetet is.
    Nekem a kedvencem a 0 átfolyástól is mindig lekattanó pisztoly amivel kb. 10 perc alatt, 3 decinként tudsz telekattogtani egy tankot. Bárhogy , bármilyen módszerrel lekattan.

Új hozzászólás Aktív témák