- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én csak azt nem értem, hogy mi köze a fatüzelésnek a dízelekhez. Felkészülnek a metánt eregető tehenek, mint a dízel melletti érv?
Az én problémám továbbra is az, hogy itt egy ocsmány módon szennyező technológia, ami olyan erős lobbival dolgozik, hogy olyan hazugságokat ver át a hatóságokon, amit nem szégyell. Mai hír, hogy a német hatóságok jegyzőkönyv alapján is tisztában voltak azzal, hogy mindennapi használat során leállnak a környezetvédelmi berendezések az autóban, hogy ne fojtsák meg a motort. Most éppen a Porsche a soros a botrányban, de csak azért, mert az ő jegyzőkönyvük szivárgott ki. A többi nagyfiú továbbra is lapít, esküdözik, hogy ő aztán nem, de mindenesetre dízelt amúgy sem fejleszt már, és ő az elektromos mobilitás felkent grál-lovagja.
Nem az érdekel, hogy mi a szennyezőbb, megoldást akarok látni, és utálom, ha átbasszák a fejemet. Ha neked ez bejön, told csak a kormot, csak az bassza fel az agyamat, hogy a dízelnek itt még mindig 20 centtel olcsóbb literje, meg a környezetterhelés alapján számolt gépjárműadó címén még mindig a kamu fogyasztási, és kibocsátási adatok alapján számolt töredékösszeget fizeti az összes csaló dízel prémium manager-járgány, meg 5-6 literes fogyasztásra behazudott városi szuv (Touran, Q7, X5, és társaik), miközben üzemidejük 90%-ában még csak nem is üzemel a környezetvédelmi felszerelésük, mert akkor nem lenne meg a robbanékonyság, meg a nyomaték.
Szóval jöhet a benzinesek szivatása is majd, de egyelőre az ilyen nyilvánvaló átbaszásokkal kéne kezdeni valamit. És nem, fogalmam sincs, mi a megoldás, de szerintem továbbra is valami benzin-elektromos hibridben lenne érdemes gondolkozni, minél hatékonyabb energiavisszanyerő rendszerrel, mert god save the EU, ha itt hirtelen több millió elektromos autót esténként egyszerre rádugnak a konnektorra.
Ja, amúgy aktuális a dolog, éppen autót keresek. Nem vagyok boldog a dologtól, de sajnos a Mini első kárfelmérése szerint csak a kívülről megállapított kár eléri az autó értékét. Ha elkezdik szétbontani, sanszos, hogy találnak még ezt-azt, és ha átlépem a javítással az autó központilag meghatározott értékét, akkor onnét az a fölötti rész az én zsebemre megy.
Szóval a TÜV-Rheinlandos hatósági értékbecslő diszkrét tippje szerint most lenne értelme kiszállni a buliból... 
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval a TÜV-Rheinlandos hatósági értékbecslő diszkrét tippje szerint most lenne értelme kiszállni a buliból...