Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez valami szociális gravitációs erő lehet
Én néha a nagyobb boltokban (hiperszuper marketek) vagyok úgy, hogy odamegyek egy töküres soron valamiket megnézni, és ha 20 másodpercnél hosszabban időzök, akkor már körbe is álltak, vagy körbetoltak kocsival. Kiszabadulván továbbmegyek egy másik töküres részre, és ismét 20 másodperc múlva elkezdenek körémgyűlni az emberek. És teljesen mindegy, hogy a sörnél, csokiknál, bébitápszernél, biokajáknál, baltáknál vagy a bőröndöknél próbálkozom, rövid időn belül, hamarosan a fél bolt ott tömörül körülöttem.
Már haverokkal is ezt szoktuk röhögni, és működik, kívülről figyelve meg még 'tökviccesebb'.
Hasonló lehet a parkolás is. Én is mindig próbálok a kisbusszal is kétoldalon üres helyre középre állni, de mire kijövök biztos hogy áll mellettem valaki, és a szükségesnél is szorosabban, úgyhogy minimum 3x kell tologatnom oda-vissza mire ki tudom kanyarítani az elejét.Amúgy Mission 2 completed. Megcsíteltek, mert főnök elvitte a reptereseket a bérelt kocsijával, így nekem már csak a hoteles fele maradt. Gondolkodtam 18:10 magasságában, hogy M3-tól merre menjek, már nem siettünk, úgy döntöttem merészet húzok, bemegyek a Hősök terére meg az Andrássyra. Hát meglepően simán gyorsan lehetett haladni. Legalább lássanak valamit, ha már idejöttek. Erre mifelénk úgyis csak a mordorságot, meg az útfelújítást láthatták, de a Vajdahunyad vára meg a Hősök tere tetszett nekik. Hálistennek amennyire izgultam, annyira sima volt. Azt viszont megtudtam, hogy a busz hátsó sora már nagyon merevtengelyes érzés, mert amit elöl még csak huppanásnak éreztünk, az hátul már kemény seggrepacsi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs