Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Szurke mokus meg vadnyul az kb galamb kategoria itt, annyi van beloluk.
Eloszor en is paraztam rajta, de az epitesi engedelyt is siman megadtak ra, meg az epitesi ellenor is mondta, hogy en telkem akkorara epitem ammekkorara a szabvany megengedi es attol meg nagyon messze vagyunk.
Eloszor azt hittem hgy az kb 9 meter, de aztan kiderult, hogy csak 6.5 meter! Szoval akkora is lehetne, nem csak a kerites, de a terasz tetejere is epithetek egy masodik szintet.
Ma jottek ki harmadszor es at is vettek muszakilag, ugy hogy hivatalosan is elkeszult.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest