Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Lomtalanítás, te csodás.
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.