Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Lomtalanítás, te csodás.
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egér probléma
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.