Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Lomtalanítás, te csodás.
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.