Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jah, Lenox írta, hogy 8k körül fizetett (gondolom családnak), szóval 2 főre a 4k reális. A popcorn hozzátartozik az élményhez, jár és kész. anélkül olyan lenne, mint a majális kolbász és sör nélkül, szóval ez nem téma. Katica közben hozta az infót amúgy, hogy a moziheggyel valahogy le lehet nullázni a parkolójegyet, szóval ennek még utána kell nézni - bár most szerencsére nem volt erre szükség.
Amúgy meg ha a moziban te hallod, hogy más csámcsog és szürcsöl, akkor irigylem a hallásodat, mert engem általában inkább a film hangereje zavar.
Aki meg nachost eszik, és kiönti, annak meg úgy kell.De ha már valamit fel kell hozni, ami zavar, azok a nézőtéren felvillanó mobiltelefon-kijelzők inkább. Értem én, hogy 21. század, meg mindig elérhetőnek kell lenni, meg mit tudom én, de hogy 100 moziba járóból 95 nem bír végignézni úgy egy filmet, hogy közben többször is ne kapcsolja be a telefonját (ami a sötét teremben kvázi zseblámpaként világít), az valahol szánalmas.
Nem lettem megint mozibajáró egyébként, szerintem az évi egy látogatást fogom tudni tartani ezután is, szóval valahol képes leszek kezelni az ezzel járó stresszt, úgy érzem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aki meg nachost eszik, és kiönti, annak meg úgy kell.