- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kávéfőző kérdésben miben maradtunk a múltkor? Van egy 350 EUR-s levásárolható keretem műszaki áruházban, és arra gondoltam, csak jó dolog lenne, ha megnyomom a gombot, és megtelik a bögre fincsi latté mahhiátóval, vagy ha Katicának leegyszerűsödne a kapucsinó-készítés. Szükség esetén persze hozzá tudok még tenni valamennyi pénzt, de 'szaktopikoktól' már eleve félek, neten meg minél többet olvasgatok, annál jobban a pokolba kívánom ezt az egész vásárlásosdit - szokás szerint sokszáz euró alatt nem is érdemes venni semmit, minden elromlik, javítás egy vagyonba kerül, csillágászati összegekért kell venni extra kiömlőfejet, darálót, meg mittudoménmit, amikről még soha nem is hallottam, különben ihatatlan kávét kapok.
Jelenleg egy delonghi átfolyós kávéfőzőm van, ami a világ legegyszerűbb elvén működik, miszerint felforralja a vizet, majd átfolyatja az őrölt kávén (Dallmayr 100% Arabica), bele a köcsögbe. Ezt szoktam kb 2:3 arányban tejjel (szigorúan laktózmentessel, ami eleve egy kicsit édes, szóval már se cukor, se méz nem kell bele) inni, és szeretem, elromlani meg ugye semmi nem tud rajta (a kiöntőjét egy hét alatt összetörtük, azóta egy pléhköcsög van alatta, szóval bombabiztos). Csak hát a fogyasztói társadalom ördöge, ki kéne próbálni valami újat, meg egzotikusat, meg modernet, meg finomabbat. Persze lehetőleg 'olcsón'.
Saecot, illetve annak a technológiáját használó egyéb csodákat valami belső indíttatástól vezérelve kerülném (olyan ez, mint az olasz-francia autók iránti előítélet, szóval vessetek meg nyugodtan, de ne akarjatok rábeszélni).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó egy pixel 7 obsidian
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest