Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kávéfőző kérdésben miben maradtunk a múltkor? Van egy 350 EUR-s levásárolható keretem műszaki áruházban, és arra gondoltam, csak jó dolog lenne, ha megnyomom a gombot, és megtelik a bögre fincsi latté mahhiátóval, vagy ha Katicának leegyszerűsödne a kapucsinó-készítés. Szükség esetén persze hozzá tudok még tenni valamennyi pénzt, de 'szaktopikoktól' már eleve félek, neten meg minél többet olvasgatok, annál jobban a pokolba kívánom ezt az egész vásárlásosdit - szokás szerint sokszáz euró alatt nem is érdemes venni semmit, minden elromlik, javítás egy vagyonba kerül, csillágászati összegekért kell venni extra kiömlőfejet, darálót, meg mittudoménmit, amikről még soha nem is hallottam, különben ihatatlan kávét kapok.
Jelenleg egy delonghi átfolyós kávéfőzőm van, ami a világ legegyszerűbb elvén működik, miszerint felforralja a vizet, majd átfolyatja az őrölt kávén (Dallmayr 100% Arabica), bele a köcsögbe. Ezt szoktam kb 2:3 arányban tejjel (szigorúan laktózmentessel, ami eleve egy kicsit édes, szóval már se cukor, se méz nem kell bele) inni, és szeretem, elromlani meg ugye semmi nem tud rajta (a kiöntőjét egy hét alatt összetörtük, azóta egy pléhköcsög van alatta, szóval bombabiztos). Csak hát a fogyasztói társadalom ördöge, ki kéne próbálni valami újat, meg egzotikusat, meg modernet, meg finomabbat. Persze lehetőleg 'olcsón'.
Saecot, illetve annak a technológiáját használó egyéb csodákat valami belső indíttatástól vezérelve kerülném (olyan ez, mint az olasz-francia autók iránti előítélet, szóval vessetek meg nyugodtan, de ne akarjatok rábeszélni).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Milyen légkondit a lakásba?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest