- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hosszú hétvégén én is pályáztam pár száz km-t. Kocsisor előttem, torlódás, 110-120 körül belső sávban, már mindenki hangyafasznyi féktávon belül, (nehogy egy transitos beférjen a belsőbe 90-nel előzni, ahogy lenni szokott) külső sávban lassabb járművek. Fehér csodalámpás Audi jön, beáll mögém 3 méterre, villog, behúzza két sáv közé, oda is villogtat párat, hogy mindenki lássa, hogy ő aztán megjött, mindenki vigyázzba. Aztán felgyorsul a belső, 170-ig követ, elfogynek mellőlem, besorolok, elhúz mellettem, aztán 5 km múlva megelőzöm 149-cel egy trafinál.
Meg az emberek, akik nem tudják vagy nem akarják felmérni (lásd fent fehér furgonos archetípus), hogy mögöttük a belsőben milyen sebességgel közelednek, de ő bevág, kinyomja a szemét és kilotízzel megelőzi a kamiont, de akkor már a következőt és az azutánit is, ha már egyszer 120-ig felgyorsított, 1-2 kilométerig lelassítva a belső sávot, amiből következik a torlódás, és az, hogy más lassabb járművek is bejönnek a belsőbe és gerjeszti tovább magát a folyamat. Majd ebből van az, hogy megyek a pályán, előttem satu, villogó, én is 40-re, jól van, "biztos baleset", aztán mintha mi sem történt volna, 1-2 kilométer múlva újra megy a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Crimson Desert
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- További aktív témák...
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Hűtés! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest