- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem is van olyan privátom, hogy ha nem kér elnézést a fórum tulajdonosa a delikvenstől, és rúg ki engem, mint moderátort, de azonnal, akkor letörli az egész fórumot, mert már feltörte, és csak egy gombot kell megnyomnia. Gondolom ehhez bejelentkezve kellett volna maradnia, mert miután kitiltottam végleg, nem történt semmi, úgyhogy azt a krízist is megúsztuk.
Nolfi: Most függetlenül attól, hogy lehet-e, vagy nem, miért foglalkozna valaki azzal, hogy a saját maga által küldött spam ellen védelmet nyújtson? A spam lényege, hogy minél több helyre eljusson, hogy most a címzett releváns-e, vagy sem, az irreleváns, mert hiszen lehet, hogy amúgy pont külföldön van a kolléga, de éppen akkor hazalátogat, vagy direkt erre várt, hogy hazalátogasson, vagy ő nem megy, de szól a haveroknak, hogy van egy ilyen kurvajó izé, kéne menni, esetleg annyira elhivatott, hogy ő maga is telespammel mindent, amerre jár, vagy mittudomén.
Egyébként én azon is cüccögtem egy sort, hogy a rendszerüzenetek nem törölhetőek. Nem tudom, hogy egy idő után eltűnnek-e, nekem most kettő van a privátok között, de ha lesz 8-10, az már nem lesz azért ennyire sem vicces.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest