- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha tudjuk, hogy működik, és vannak érvényes papírjai, én akkor is bizalmatlan lennék, és minimum keresnék valakit, aki levisz autóval, és utána hazakísér. Ráadásul ugye nem tudjuk, milyen motor, de nem is mindegyikkel jó mulatság egy Szombathely-BP táv.
Szóval a legbiztonságosabb megoldás mindenképpen egy motorszállító trailer lenne, meg lehetőleg egy hozzáértő, aki segít a vásárlásban. Én így csinálnám, persze én annyit tudok a motorokról, hogy amikor 14 évesen nagy volt a hype, és minden haver erre pörgött, akkor én is megcsináltam az smkp-jogsit, aztán amikor éppen sikerült működésre bírni, akkor hajtottam a garázsban talált Babettát.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest