- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Kiejteni nem lehet. Regisztrációmat megelőzően olvasgattam a Motorola Milestone topikot, és sok negatív véleményt írtak a készülékre, én viszont nagyon elégedett voltam a sajátommal. Jobb ötletem nem lévén, egy ékezetvariálással megszültem a nicknevem.
A tartó, ahogy peterkeT is írta, Brodit. Elégedetten használom immár harmadik telefonommal, és ha autót váltok, akkor abba is ilyen konzolt fogok venni.
fokukac: én ma voltam fogorvosnál, még mindig hibátlan, hála az égnek. Leszedte a fogkövet, és fájó búcsút vettünk egymástól. Én Sensodyne Repair&Protectet használok egy Braun elektromos fogkefével. A savas italokat a sör kivételével kerülöm, kóla, üdítők, de még szénsavas víz sem fogy soha nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- BMW topik
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest